Latest Movie :

Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm 2011 izle

 Behzat Ç izle

Konusu: ‘Red Kit’ kurbanlarını yarı canlı-yarı ölü Ankara'nın çeşitli yerlerine kazdığı çukurlara gömen psikopat bir katildir. Bu sayede, polislerden geçmişinin intikamını aldığı inan katilin ipliğini pazara çıkartırken Behzat Ç. ve ekibinin karşısında bu sefer bir de olay yeri inceleme amiri vardır... Hem anlattığı hikayeler, hem de anlatım tarzıyla, yerli polisiye dizileri arasında yeni bir atmosfer ve uslup yaratma yolunda emin adımlarla ilerleyen " Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi"nin uzun metrajlı sinema projesinde, dizideki kemik kadro korunmakla birlikte Tardu Flordun, Cansu Dere ve Hakan Boyav'ın da yer aldığı gerilim dolu bir Behzat Ç. seyircileri bekliyor... .

Bilgi:Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Gizem, Komedi, Macera, Polisiye, Suç, Yönetmen: Serdar Akar, Oyuncular: Nejat İşler, Hazal Kaya, Erdal Beşikçioğlu, Cansu Dere, Tardu Flordun, Rıza Kocaoğlu, Hakan Hatipoğlu, Hakan Boyav, Ege Aydan, Seda Bakan, Ayda Aksel, Fatih Artman, Berke Üzrek, Inanç Konukçu, Serhat Nalbantoğlu, Nihat İleri, Canan Ergüder, Tolga Tekin, Berkan şal, Ali İpin, Nuri Gökaşan, Ipek Ayaz,

Film Yorum:çok sağlam çok ilgi çekici bi konusu olmamasına rağmen kesinlikle kendini seyrettiren akıcı bi filmdi. diziyi de hep takip etmek istemişimdir fakat tv karsısına geçme fedakarlığında bulunamıyorum bi türlü. ama kesinlikle güzel bi yapım. harun karakterini çok seviyorum ben. gerçi behzat ın hareketleri bazen cok aşırı da gelse sonuçta yadırgama gereği duymuyo insan. izlenebilir tavsiye edilir.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Hd Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger