Latest Movie :

Bağlanmak Yok Tr Dublaj izle

Baglanmak Yok Tr Dublaj izle

Konusu: Bir adam ve kız ilişkilerini sadece fiziksel olarak yürütmeyi dener. Ama daha fazla şey istediklerini öğrenmeleri uzun sürmez.Film boyunca iki başrol oyuncusunun sevişmesini izledik sonra da film bitti zaten. Bir derinliği, söyleyecek gerçek şeyleri, verecek esas bir mesajı olmayan bir hikayeden, koskoca bir film yapmaya ve bunu da pazarlamaya kalkmışlar ama olmamış. Bir filmde kendi adıma aradığım kriterler bunda yoktu. O yüzden beğendiğimi söyleyemeyeceğim. .

Bilgi:Yapım: 2011 - ABD, Tür: Komedi, Romantik, Erotik, Süre: 108 dakika Yönetmen: Ivan Reitman, Oyuncular: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Lake Bell, Kevin Kline, Cary Elwes, Kherington Payne, Adhir Kalyan, Olivia Thirlby, Ophelia Lovibond, Tyne Stecklein, Mindy Kaling, Greta Gerwig, Megan Honore, Ben Lawson, Jennifer Hamilton, Rachael Markarian, Stefanie Scott, Jennifer Irwin, Phil Lamarr, Talia Balsam, Brian H. Dierker, Jake M. Johnson, Seth Morris

Film Yorum:Film boyunca iki başrol oyuncusunun sevişmesini izledik sonra da film bitti zaten. Bir derinliği, söyleyecek gerçek şeyleri, verecek esas bir mesajı olmayan bir hikayeden, koskoca bir film yapmaya ve bunu da pazarlamaya kalkmışlar ama olmamış. Bir filmde kendi adıma aradığım kriterler bunda yoktu. O yüzden beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

Seçenek 2 Seçenek 3 Seçenek 4
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Hd Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger