Latest Movie :

Man on a Ledge Vizyon Film izle

Man on a Ledge Vizyon Film izle

Konusu: Görevden ihraç edilmiş eski bir polis olan Nick Cassidy (Sam Worthington), Manhattan’da bir otelin çatı katına çıkarak masumiyetini kanıtlamak için intihar edeceğini ilan eder. Bir kadının olayı farkedince görevlilere haber verir olay yerine bir grup polis memuru intikal eder ..Lydia Anderson adındaki polis memuru, Nick`i ikna etmek için elinden gelen herşeyi yapacaktır.. İyi Seyirler.. .

Bilgi:Yapım: 2012 - ABD, Tür: Gerilim, Suç, Süre: 102 dakika Yönetmen: Asger Leth, Oyuncular: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Genesis Rodriguez, Edward Burns, Anthony Mackie, Titus Welliver, Robert Clohessy, Frank Pando, Jabari Gray, Candice Mckoy, Geoffrey Cantor, James Kastner, Bill Walters, Afton Williamson, Johnny Solo, Brett G. Smith, Pooja Kumar, Jimmy Palumbo, Don Castro, Liz Holtan, James Yaegashi,

Film Yorum:Bir kaçak, kardeşi, büyük bir elmas soygun yürütmektedir ederken, bir çıkıntıya atlayarak intihar girişiminde bulunur...iki dakika gecmedi adam camdan disari cikti dedim bismillah bi film baslasaydi... kotu gidicek diye korkmustum ama iyi olacagida belliydi cunku kaliteli bi filme benziyodu.. Acikcasi guzel bi filmdi, sklmadan izledim. sonu daha iyi olabilirdi hemen patir kutur oldu bitti.. Ama genel olarak guzeldi herkese iyi seyirler diliyorum.. :)

Seçenek 2 Seçenek 3
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Hd Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger