Latest Movie :

Cargo - Kargo Filmi Türkçe Dublaj Full izle

Cargo - Kargo Filmi Türkçe Dublaj Full izle

Konusu: Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca 1 numaralı halk düşmanı ilan edilmişti. Düzenli olarak kamuoyu anketlerinin zirvesinde yer aldı. Paris'in göbeğinde polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altındaki görkemli ölümü onun efsane statüsünü taçlandırdı. Öyle ki, 1979 yılındaki ölümünden 30 yıl sonra bugün bile Jacques Mesrine efsanesi hala capcanlı? Onun hayatı sinema tarihinde ilk kez olarak tutkulu bir projeyle beyazperdeye getiriliyor. Aynı anda hem bir gerilim filmi, hem de biyografi çalışması olan projenin çekimlerinde tarihi gerçeklere olabildiğince sadık kalındı. Mesrine'den bir süper kahraman yaratmak gibi bir amacı olmayan filmde, en karanlık yönleri de dahil olmak üzere bir karakter portresi çizildi. Öykünün çıkış noktası ise, bir ikonun arkasındaki insan oldu .

Bilgi:IMDB Puanı 6.2/10 Yapım:2009 - İsviçre Tür:Bilim Kurgu Yönetmen:Ralph Etter, Ivan Engler Müzik:Adrian Frutiger Görüntü Yönetmeni:Ralph Baetschmann Senaryo:Maria Cecilia Keller, Ralph Etter, Patrik Steinmann, Thilo Röscheisen, Patrick Steinmann, Arnold Bucher, Ivan Engler, Johnny Hartmann Yapımcı:Marcel Wolfisberg Süre:120 dk. Oyuncular Noa Strupler, Maria Boettner, Anna-katharina Schwabroh, Yangzom Brauen, Martin Rapold, Regula Grauwiller, Pierre Semmler, Michael Finger, Gilles Tschudi, Claude-Oliver Rudolph

Film Yorum:Bir ara Alien tarzı birşeyler bekledim filmde, Ufuk Çizgisine döner mi dedim, zaman zaman Mission to Mars'tan alıntılar vardı. Sonunu Matrix'e kaydırdılar ki ben gizli bir görev için (hatta yoketmek için) Rhea'ya yaklaşmalarını daha inandırıcı bulacaktım. Herşeye rağmen yine de izleyin derim. IMDB'si 6,2 olan İsviçre yapımı bir bilim-kurgu, gerilim, gizem bulmak zor olur bir daha. Özellikle bu türü severseniz. Ama sakın yüksek beklentiyle sıkı bir film diye oturmayın başına.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Hd Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger